mandag den 27. oktober 2014

Vildt gode gaver

Nu er det næsten to måneder siden jeg havde fødselsdag, men jeg bliver simpelthen nødt til at vise jer nogle af de fantastisk gode gave jeg fik den dag.
Clinique moisture surge dagcreme og all about eyes serum samt en lækker sminkepung. Super lækkert, og helt klart noget jeg til enhver tid vil elske.
Så fik jeg også hele to(!) Kay Bojesen sangfugle, nemlig Ruth og Sunshine. Jeg ønskede mig en fugl, men fik hele to - og nu står de så fint og pynter på en hylde i stuen. Jeg er så glad for dem :)
Jeg fik også nye nike free sko. Jeg er så glad for mine andre nike free, der er sorte med pink og orange detaljer, og har brugt dem nærmest dagligt siden jeg fik dem, men jeg har et par gange luftet ønsket om et par sorte, og det fik jeg da sørme opfyldt. Og jeg er mega glad for dem. De er en lille smule større end de andre, og jeg passer dem med tykke sokker indenunder hvilket allerede er ret dejligt.
Jeg fik også en rigtig dejlig bluse (faktist to, den anden har jeg ikke taget billede af). Sort, enkel og pæn - i love it!
IKEA PS 2014 sengetøj. Rigtig dejlig kvalitet, og jeg er meget glad for den rimelig diskrete farve med det mere farvestrålende print. Jeg har et eller andet for sengetøj, det gør så stor en forskel i rummet, fordi sengen har så stor en flade. Så lækkert sengetøj er bare top lækkert! 
Og, som om det ikke var nok, har jeg også fået denne smukke seje fjällraven kånken i LILLA - jeg elsker lilla, og er helt pjattet med rygsækken.

Som I måske kan fornemme, så bliver jeg meget glad for gaver, og jeg er helt overvældet over alle de fine gaver jeg fik, og så overrasket, ydmyg og taknemmelig for at jeg fik så store gaver.
Jeg synes absolut ikke at gaver behøves at være store for at være gode, og jeg fik også et par handsker fra bilka, viskestykke fra H&M og en lipsglos som jeg også er virkelig glad for.

Hvad betyder gaver for dig?
Og nyder du at give og modtage gaver, eller er det bare noget der skal overstås?

søndag den 26. oktober 2014

En dejlig ferie

Nu er det en uge siden vores efterårsferie på Færøerne sluttede.
Det var en rigtig dejlig tur, hvor vi fik set familie og venner.
Jeg tog nærmest ingen billeder mens jeg var på Færøerne, og det var delvist bevidst. Jeg ville heller bare nyde at være i nuet og være sammen med familie og venner.

Dette billede tog jeg dog den ene dag, hvor jeg sad foran brændeovnen i vores kære hus. Vi har et hus i Fuglefjord på Færøerne, som er lejet ud mens vi bor i Danmark, men lige nu har vi ikke nogen lejer, og huset står til salg. Så vi boede i vores eget hus mens vi var hjemme, det var super lækkert, og vakte mange gode minder!
Et andt billede jeg fik taget var på min søsters konfirmationsdag. Jeg holder såå meget af hende <3 p="">
Et af det sidste billede jeg tog, er af disse huer som jeg har strikket. De er til nogen i familien, og det er julegaver. Vi skal nemlig ikke til Færøerne igen til jul, så jeg havde ordnet alle julegave før vi rejste til Færøerne.

Faktaboks:
Strik nummer i år: 19 og 20
Lavet til: julegave til nogen i familien
Opskrift: en opskrift jeg har sammensat. Jeg lægger den på bloggen en af dagene.
Størrelse: teenager
Pinde: 4 og 4,5 mm
Garn: Bamboo strømpegarn, strikket dobbelt
Lager, rester elle nyindkøbt: Nyindkøbt
Vægt / meter: 50 g / 200 m pr hue
Strikket af garn købt før 2014: 1,410 kg
Strikket i alt i år: 2,355 kg / 8,325 km


torsdag den 23. oktober 2014

Ulempen ved farveskiftegarn

Jeg er igang med at strikke en babydragt til min kommende niece, og jeg strikker den i lækker lyserød kauni. På benene har jeg strikket ca 1/3 af hver ben af gangen, og så skiftet garn over til det andet ben, da jeg gerne vil have at farverne flyder lidt ud i hinanden.
Men efter at benene var færdige, var der pludselig en knude på garnet, og så skiftede det farve fra lys pink til mørk pink. Øv - det var ikke det jeg havde planlagt. Efter at have strikket et stykke videre, besluttede jeg mig for at pille op igen til der hvor farven skifter. Så må jeg se om jeg kan finde et sted på garn nøglet hvor farven passer...

tirsdag den 21. oktober 2014

En dejlig konfirmation

Grunden til at vi tog til Færøerne i efterårsferie, var fordi min mindste lillesøster skulle konfirmeres.
Hun og vi havde en rigtig dejlig dag hvor der var hele 200(!) mennesker forbi til lækker mad, kager og en god snak.
Min lillesøster der hedder Lilja var bare SÅ smuk i sin fine kjole, og med sit smukke lange hår.
Min lillesøster Silvia har taget billederne udenfor vores barndomshjem, samt lagt make up og ordnet hår.
Her er hele familien udenfor kirken. Vi er så heldige at være 5 søskende, og vi har stor glæde af hinanden. Min far og mine brødre har den færøske nationaldragt på.
Der var rigtig meget lækker mad til konfirmationen, bla dette lækre frugtfad.
kager...
og flere kager
Mine søstre spiller begge fløjte, og Lilja fik en fløjte i konfirmationsgave. Her spiller de "you raise me up"
hehe, dette billede er ret sjovt, så yndigt af Lilja, og så min mand der truer med at sparke hende i vandet. Min mand har kendt Lilja siden hun var 5 år, så hun er som en lillesøster for ham, og han er som en ekstra storebror for hende.

fredag den 10. oktober 2014

Ferie

Så er der dømt efterårsferie, og vi er taget til Færøerne, min mindste lillesøster skal nemlig konfirmeres på søndag, og det glæder jeg mig rigtig meget til. 
I kommer til at se og læse meget mere om vires ferie de kommende dage. Jeg glæder mig til at være sammen med familie og venner. 

onsdag den 8. oktober 2014

Udskrevet

Så er jeg endelig kommet hjem efter 2 måneders indlæggelse på amager psykiatri.
Jeg har fået god hjælp og søtte, og jeg har det meget bedre nu end da jeg blev indlagt

efter 2 måneder et sted, bliver det nemt til en del ting :)
Helt overraskende havde mine søskende arrangeret et "velkommen hjem" surprice for mig med kage, boller, kakao og blomster
Min niece har været med til at pynte kagen, og hun var meget stolt
Min nevø var også med til surprice fest, men han forstod ikke så meget af det, men nyder opmærksomheden han får når vi søskendene er sammen.
Jeg fik en super fin buket af mine brødre og svigerinder - jeg er så taknemmelig!

søndag den 5. oktober 2014

Hyggetid

Nu skal der hygges! Der er kvinden i buret i fjernsynet (jeg er lige færdig med at læse den), dynen er kommet ind i stuen og jeg starter op på et nyt strikke projekt. 
Så kan den nye uge vel bare komme an efter sådan en hyggelig aften. Den kommende uge har en del spænende ting at byde på, det får I mere at vide om i de kommende dage. 

Må I få en god uge :)

lørdag den 4. oktober 2014

Lyserød lørdag

I dag er det lyserød lørdag
Lyserød lørdag er en indsamlingsdag, hvor der bliver samlet penge ind til kampen mod brystkræft
Jeg har købt disse tre essie lakker som er årets essie breast cancer awareness lakker. Lakkerne er lyserøde, som jo er farven for kampen mod brystkræft, og så doneres der et beløb for hver solgte lak.
Lakkerne har ret søde navne: Pinking about you, I pink i can og Pink happy
Jeg synes at det er nogle rigtig fine farver, og ikke mindst synes jeg at det er en god tanke at der bliver sat fokus på brystkræft og samtidig bliver doneret penge til forskningen.
Du kan donere et beløb til støt brysterne her.
Jeg håber at der bliver samlet mange penge ind, og jeg sender masser af tanker til dem der har brystkræft tæt inde på livet.